سفارش تبلیغ
صبا ویژن
آن که چیزى را جوید ، بدان یا به برخى از آن رسد . [نهج البلاغه]
کل بازدیدها:----588867---
بازدید امروز: ----101-----
بازدید دیروز: ----32-----
جستجو:
  • اوقات شرعی
    نزدیکترین همپیمانان بوش هم روابط تجاری با ایران را به خطر نینداخ - طرحی نو برای اتحاد ایرانیان سراسر گیتی
     
     
  • درباره من
  • لوگوی وبلاگ
    نزدیکترین همپیمانان بوش هم روابط تجاری با ایران را به خطر نینداخ - طرحی نو برای اتحاد ایرانیان سراسر گیتی

  • فهرست موضوعی یادداشت ها
    آیت الله یزدی در واکنش به نامه هاشمی رفسنجانی . رضا فاضلی عودلاجان تهران مدارس نوشیروان پریوش سرهنگ نصیری . شهرام همایون فروش دختران در دبی . علیرضا میبدی دادگاه مصطفی رمضان پور پسر خاله زن میبدی هما احسان . ماهواره ملی امید تماشای مسیر زنده پرتاب مدار کره زمین . مستهجن مضلین مستهجن سکس شوک مستند شوک مرکز بررسی جرائم سازمان . میر حسین موسوی عضو فعال ستاد مرکزی آشوب عضویت شورای مرکزی سازمان . نحوه زندگی آیت‏ا? خامنه‏ای دیده . نخست وزیر ترکیه رجب طیب اردوغان غزه رییس رژیم صهیونیستی . نماز جمعه تصاویر حاشیه رفسنجانی موسوی . همسر مصطفی تاج زاده سازمان مجاهدین انقلاب مجمع زنان اصلاح طلب حس .
  • مطالب بایگانی شده
  • لینک دوستان من
  • لوکوی دوستان من
  • اوقات شرعی
  • اشتراک در وبلاگ
     
    < type="text/java" src="http://www.iransohrab.ir/js/IranSohrab-link.js">





    Powered by WebGozar

    وضعیت من در یاهو
  • آوای آشنا
  • نزدیکترین همپیمانان بوش هم روابط تجاری با ایران را به خطر نینداخ
    نویسنده: ایران یکشنبه 86/4/17 ساعت 12:17 صبح

    نزدیکترین همپیمانان بوش هم روابط تجاری با ایران را به خطر نینداخته اند

     

    یک موسسه پژوهشی در آمریکا در واکنش به فشارهای آمریکا بر کشورهای دیگر برای قطع مناسبات تجاری خود با ایران تصریح کرد : نزدیکترین همپیمانان بوش هم روابط تجاری خود با ایران را به خطر نینداخته اند و ارزش معاملات جدید ایران به سرعت در حال افزایش است.

     

    موسسه مطالعاتی امریکن اینترپرایز آمریکا در تحلیل خود نوشت :"( شورای امنیت) سازمان ملل متحد تحریمهایی را علیه برنامه هسته ای ایران اعمال کرده و فشارهای اقتصادی چندجانبه ای هم بر ایران وارد شده است. از آنجا که هیچ یک از این تحریمها پیشرفت هسته ای ایران را متوقف نکرده، بسیاری به این نتیجه رسیده اند که تنها دو گزینه واقعی وجود دارد: جنگ یا تسلیم."
    "
    دانیل پلتکا"(Danielle Pletka ) نویسنده این تحلیل خاطر نشان می کند:"در واقع کنار گذاشتن فشارهای اقتصادی چندجانبه خیلی زود است. پتانسیل زیادی برای مقابله با ایران وجود دارد، زیرا ایران به شدت به روابط تجاری و مالی جهان وابسته است. تحریمهای محدود شورای امنیت سازمان ملل متحد هنوز دیگر کشورهای جهان را برای به کارگیری این اهرم اجبار نکرده است و حتی نزدیکترین همپیمانان آمریکا تاکنون از به خطر انداختن روابط تجاری و سرمایه گذاری خود با ایران خودداری کرده اند."

    نویسنده به زعم خود ادعا می کند:" بنابراین قبل از آنکه از تحریمها نا امید شویم، باید تلاشهای خود را برای متقاعد کردن کشورهای دیگر برای آنکه با ما دربه کارگیری فشارهای اقتصادی زیاد همراه شوند، دو برابر کنیم."

    در ادامه این تحلیل درعباراتی که نشان دهنده ازتاثیر نداشتن فشارهای آمریکا برشرکتهای خارجی درجهت سرمایه گذاری در ایران آمده است :"دهها کشورمیلیاردها دلاررا به عنوان حمایت مالی وارد ایران می کنند؛ از سال ۲۰۰۰، شرکتهای فرانسوی و موسسات مالی که به طور خصوصی و یا از طریق کنسرسیوم بین المللی فعالیت می کنند؛ تمایل خود را برای تعاملات با ایران به ارزش بیش از ۳۰ میلیارد دلار نشان داده اند. چین ، آلمان و ایتالیا نیز خواستار ادامه چنین مسیری بوده اند. "
    پلتکا اعتراف می کند:"اکثر کشورها محدودیتهای کمی را بر تجارت و یا سرمایه گذاری با ایران اعمال کرده اند؛ اخیرا در پاسخ به فشارهای آمریکا، کشورهای اروپایی و آسیایی تلاشهای خود را برای کاهش اعتبارات صادراتی در جهت تجارت در ایران آغاز کرده اند. "

    امریکن اینترپرایز بار دیگر اعتراف می کند: "اما تجارت کلی همچنان با حرارت دنبال می شود و ارزش معاملات جدید ایران با سرعت در حال افزایش است. در سال ۲۰۰۶ ، ارزش سرمایه گذاری خارجی در ایران کمی پایین تر از ۵ میلیارد دلار بود . این رقم در سال ۲۰۰۷ به علت چند پروژه بسیار باارزش به ۴۵ میلیارد دلار رسید."

    در بخشی از این تحلیل آمده است :"از ژانویه سال ۲۰۰۷ ، شرکت شل هلند، رپسول اسپانیا ، OMV اتریش، سین اوپک چین و SKS مالزی هرکدام توافقنامه های آزمایشی را برای توسعه میدانهای گازی ایران امضا کرده اند. برای ایران خبرها بیشتر خوب هستند و فشار آمریکا بر سرمایه گذاران تاثیراتی داشته است ، اما درجایی که برخی عقب نشینی کرده اند، برخی همچنان بر موضع خود ایستاده اند. ژاپن به عنوان اولین شریک تجاری ایران تا سال ۲۰۰۴ با عقب نشنی از موضع خود، در سال ۲۰۰۵ در ردیف نهم قرار گرفت، اما چین به همکاریهای خود ادامه داد و هم اکنون مهمترین شریک ایران به شمار می رود. "

    نویسنده ادعا می کند: "اما روند امور را می توان تغییر داد. افزایش فشار بر ایران ممکن است تهران را از برنامه هسته ای خود منصرف نکند، اما می تواند به خوبی سرعت این برنامه را کاهش دهد و جامعه بین المللی را قادر نماید تا استراتژی موثرتری را برای پایان دادن به این برنامه شکل دهد. "


        نظرات دیگران ( )


  • لیست کل یادداشت های این وبلاگ
  • ## درخواست رسانه‌های بیگانه از سران اصلاحات ##
    ## عکس:دیدار کروبی با سفیر سابق انگلیس ##
    ## منوشه امیر: برای مقابله با خطر شیعه باید از سبزها حمایت کرد!
    ## شیمون پرز: مخالفان به نیابت از ما می جنگند ##
    ## درخواست انگلیس از ایران: روابط خود را با ما کاهش ندهید ##
    ## اعتراض شدید تشکل های دانشجویی نسبت به نامه سید حسن خمینی ##
    آبروی همه مسلمانان؛ اشک ما را چرا درآوردی؟:
    آنچه من دیدم و نحوه زندگی آیت ا? خامنه ای
    نماز جمعه سیاسی Top2009 - موسوی با کلی محافظ بعد 20 سال در
    میر حسین موسوی - به کجا چنین شتابان ؟؟ - 2
    میر حسین موسوی - به کجا چنین شتابان ؟؟
    پاسخ آیت الله یزدی در واکنش به نامه هاشمی رفسنجانی ** مهم
    رنجنامه جمعیت ایثارگران خطاب به هاشمی رفسنجانی
    مهم ** نامه هاشمی رفسنجانی به رهبر انقلاب ** مهم
    تصویر و اتهامات برخی عاملان سایت‏های مستهجن- مستند شوک
    [عناوین آرشیوشده]